Gratis frakt
og prisgaranti
Ring oss alle dager 09 - 23 35 01 47 50 Send e-post
Åpningstider Hverdager 09 - 17 / Lørdag 10 -15.
Logo Møbelmann1
-{{model.order.discountPercent}}% rabatt
Prisgaranti
Ring oss alle dager 09 - 23 35 01 47 50
Gratis hjemlevering
Notodden - Kongsberg - Drammen - Oslo - Tønsberg - Larvik - Skien

Svane® Zolar IntelliGel Kontinentalseng - ekspresslevering

Pris nå
Kr. {{model.order.discountedPrice}},-
Du sparer kr. {{model.order.discount}},-
Veil. kr. {{model.order.price}},-,
Tilbudet gjelder til og med
Valgt oppsett
Størrelse:
Overmadrass:
Ben/sokkel:
Farge:
ZipTop:
Hodegavl:

MERK! Overmadrassen Pure Elastec er kun tilgjengelig i et utvalg størrelser og varen/sengen vil derfor vises som utilgjengelig i alt annet enn standard størrelser.

  • Svane® Zolar IntelligGel - Toppmodellen laget for deg som vil investere i god søvn
  • 6cm tykt lag med IntelliGel® gir en helt unik søvnkomfort.
  • IntelliGel® får du kun i Svane Beds sine senger og kombinert med det soneinndelte posefjærsystemet PluraZone Support er man sikret optimal ergonomi.
  • FlexSystem med DuoSystem i begge lag av madrasser gir fleksibilitet til å kunne tilpasse fasthetsgrad dersom behovet for komfort skulle endre seg over tid
  • Fraktfritt levert med prisgaranti innenfor vårt fraktfrie område.

Våre priser er inkl. overmadrass og ben. Ved kjøp av seng, får du 45% avslag på hodegavl.

Størrelse Overmadrass Ben/sokkel Farge {{$select.selected.name}} ZipTop Hodegavl
Pris nå
Kr. {{model.order.discountedPrice}},-
Du sparer kr. {{model.order.discount}},-
Veil. kr. {{model.order.price}},-,
Gratis hjemlevering
Notodden - Kongsberg - Drammen - Oslo - Tønsberg - Larvik - Skien
Toppmodellen blant kontinentalsenger
Svane IntelliGel Zolar er laget for deg som vil ha det beste. Den har 6 cm IntelliGel, en teknologi som kun er å finne i Svane-senger. Kombinert med Svanes PluraZone Support posefjærsystem, bestående av to lag posefjærer, ivaretar den liggekomforten på en måte som gir en roligere og mer avslappende søvn. Kroppen synker behagelig og riktig ned i madrassen og sengen tilpasser seg uansett kroppsbygning og vekt.

En seng med IntelliGel opprettholder en behagelig temperatur gjennom natten, uten å føles klam, og har dessuten lengre levetid enn andre senger, da den ikke slites like raskt.

Mykhetsgrad kan du enkelt endre hjemme ved å snu madrassen. Med DuoSystem får du to mykhetsgrader i en og samme madrass. Med en heldekkende IntelliGel-kjerne unngår du skille mellom madrassene.

Sengen kan plasseres fritt i rommet med sin unike innfestning for hodegavl. Sengen trenger derfor ikke stå inntil en vegg og hodegavlen festes direkte på sengen.

Svane® Zolar er et godt alternativ til Svane® Zense, Svane® Zilva eller Svane® Zefir.

Trykkavlastning

IntelliGel komprimeres ikke ved belastning.

Den trykkavlastningen en madrass med IntelliGel gir, gjør at du unngår hardt press mot kroppen, noe som er bra for blodsirkulasjonen, og gir deg roligere søvn og bedre hvile.

Kroppsstøtte

IntelliGel er svært følsom for trykk, og lar de mest utsatte kroppsdelene som skuldre og hofter synke dypere i madrassen. Samtidig gir den solid støtte til resten av kroppen, og holder ben og midje oppe. Resultatet er en rett ryggsøyle når du ligger i sengen, som gir bedre søvnkomfort og minsker risikoen for ryggplager.

Ventilasjon

Egenskapene til IntelliGel påvirkes hverken av temperatur eller fuktighet. Med sine store, gjennomgående kanaler vil en madrass med IntelliGel ikke oppfattes som klam. Dette er viktig for å opprettholde en naturlig kroppstemperatur, som fra naturens side vil senke seg om natten. God ventilasjon og temperaturnøytralitet gjør også at midd trives dårligere i en madrass med IntelliGel. Du vil sove bedre, samtidig som bedre lufting gir en mer hygienisk madrass.

DuoSystem®

Madrasser fra Svane har med sitt DuoSystem® en medium og en fast side. Får man behov for forandring og ønsker en annen mykhetsgrad i sengen, snur man bare madrassen rundt og ligger på den andre siden. Forskjellen i mykhetsgrad ligger i stopningen, ikke i fjærene.

FlexSystem®

Med to ulike fasthetsgrader i både under- og hovedmadrass, kan man bytte mellom hele fire ulike fasthetsgrader i en Svane seng med FlexSystem®.  Man kan selvsagt også ha ulik fasthetsgrad på hver side av dobbeltsengen. Dette gir deg justerbar fasthet og tilpasset komfort til hver enkelt og ikke minst lenger holdbarhet.

Se Svane sitt FlexSystem forklart her (Vimeo-link): Svane FlexSystem

Kjøpstrygghet

To mykhetsgrader i hver madrass reduserer faren for feilkjøp og gir deg en helt unik trygghet ved at man kan velge mykhetsgrad i fred og ro hjemme. Veldig praktisk hvis kroppen forandrer seg over en periode f.eks ved graviditet. Etter hvert som magen vokser og ryggen får større belastning, har man fordelen ved å enkelt kunne snu madrassene for å oppnå en annen mykhetsgrad.

PluraZone består av soneinndelte posefjærer av aller høyeste kvalitet. Skuldersonen har ekstra myk fjæring, slik at skulderen kommer lenger ned i madrassen uten motstand. Fjæringen i hoftesonen er litt mindre myk, og passer til hoftepartiets fasong. Fjærene under midje og lår er fastere, siden de først og fremst skal gi støtte og holde deg oppe.

Madrasser med PluraZone Support er 15 cm høye.

Skal du sove godt, må “plumbline”-linjen være rett. Dette er den usynlige linjen som går fra nakken, langs ryggsøylen og ned mellom hælene når du ligger på siden. En rett plumbline-linje er bare mulig dersom skulderen får synke lenger ned i madrassen enn hoften.

Svane® Zolar kontinentalseng 150x200 (lagervare i Moment Ice Grey og Moment Midnight)

Svane® Zolar kontinentalseng 160x200

Svane® Zolar kontinentalseng 180x200 (lagervare i Moment Ice Grey og Moment Midnight)

Svane® Zolar kontinentalseng 200x200

Svane® Zolar kontinentalseng 160x210

Svane® Zolar kontinentalseng 180x210

Svane® Zolar kontinentalseng 200x210

Tilgjengelig i fargene Ice Grey, Beige, Midnight, Navy Blue, Mocca og Arctic Green i tekstilet Moment.

Er du nysgjerrig på hvordan sengen monteres, kan du se denne monteringsveiledningen (YouTube-link):

Svane montering av sengebase for våre kontinental- og compactsenger. - YouTube

For øvrig gjelder forbrukerkjøpsloven. Vær likevel oppmerksom på at en garanti kun gjelder mot  fabrikasjonsfeil. Uansett de beste og førsteklasses råvarer, vil det etter lang tids bruk bli en gradvis reduksjon av den totale komforten. For din egen helses skyld, anbefales det at madrassen generelt skiftes ca. hvert 15 år.
Zolar IntelliGel Kontinentalseng - ekspresslevering
Størrelse: {{getSize(item.sizeId).size.title}}
Farge: {{getColor(item.colorId).name}}
Overmadrass: {{getMattress(item.mattressId).title}}
Gratis hjemlevering
Notodden - Kongsberg - Drammen - Oslo - Tønsberg - Larvik - Skien